Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte spate buldoexcavator New Holland B110B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110B
Cod produs
FM7SECW1-IA
Out Of stock
Descriere
Cand crucea cardanica se uzeaza, nu exista decat o singura solutie! Sa o inlocuiesti! Utilajul este un tot unitar cu piese in miscare care in timp se uzeaza si cedeaza, trebuind achizitionate altele noi. Alege o cruce cardan spate New Holland B110B rezistenta si perfect functionala! Acest produs este de calitate superioara si asigura functionarea corecta a sistemului de transmisie. Crucea cardan se monteaza la puntea din spate a utilajului.

Clientii nostri ne pot contacta oricand pentru a sta de vorba cu echipa noastra de specialisti. Este important sa stii ca nu trebuie sa platesti pentru informatiile obtinute, fac parte din serviciul gratuit de consultanta! Daca mai ai si alte avarii la utilaj, cere o parere specialistilor nostri. Vei gasi mult mai repede o solutie tehnica potrivita. In plus, nu te costa nimic sa obtii informatii, nu-i asa ca-i tare? Te asteptam in orice zi lucratoare sa ne suni sau sa ne scrii!

Cruce cardan spate New Holland B110B - o opera tehnica desavarsita!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator New Holland B110B va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan spate New Holland B110B se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura