Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland LB115CP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115CP
Cod produs
DBECY5RX-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan fata New Holland LB115CP - te scapa de problemele ce pot aparea in timpul exploatarii utilajului! Componenta se monteaza la puntea din fata a buldoexcavatorului si permite functionarea corecta a sistemului de transmisie. Calitatea materialului o face extrem de rezistenta in timp si creste randamentul echipamentului in timpul lucrului. In 24 de ore de la plasarea comenzii o poti avea in mainile tale!

Problemele tehnice ale utilajului tau nu trebuie sa mai fie doar ale tale. Le rezolvi mult mai rapid si cu mai putini nervi apeland la consilierii tehnici ACN. Tot mai multi clienti cumpara online piese de schimb. Prin urmare, serviciul de consultanta tehnica gratuita, precum cel pus la dispozitie de noi, se poate dovedi foarte util, mai ales atunci cand vrei sa economisesti timp. O indrumare specializata este utila cand faci astfel de achizitii!

Cruce cardan fata New Holland LB115CP - indeplineste toate cerintele de calitate!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB115CP se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland LB115CP va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura