Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland LB115.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115.B
Cod produs
5QU6MW8P-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan fata New Holland LB115.B te va ajuta sa aduci un plus de eficienta elementelor de transmisie. Produsul este unul de calitate superioara si se monteaza la puntea din fata a utilajului. Buldoexcavatorul tau va avea doar de castigat cu o astfel de componenta alaturi! Indiferent cat de serioasa este problema, ACN Piese Utilaje te ajuta sa o rezolvi foarte repede. Fa tu primul pas si cere o oferta!

Solicita acum consiliere tehnica gratuita! Mai ales in cazul in care intampini o problema pe care nu stii cum sa o solutionezi sau in cazul in care doresti informatii suplimentare despre un anumit produs. Asigura-te ca piesa dorita se potriveste cu modelul tau de utilaj. Practic, tu nu vei face nimic, aceasta munca o vor face consultantii nostri care se pricep de minune la componente si utilaje grele. Cat despre montaj, daca nu te pricepi, iti trimitem imediat un mecanic si service-ul nostru mobil.

Cruce cardan fata New Holland LB115.B - profita de aceasta ocazie excelenta!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB115.B are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland LB115.B va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura