Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator New Holland LB115

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB115
Cod produs
0IHF16VR-IA
Out Of stock
Descriere
Avem grija sa alegem piese executate cu mare grija la fiecare detaliu si care sa indeplineasca toate standardele de calitate. Si pentru aceasta cruce cardan fata New Holland LB115 s-a acordat aceeasi atentie si acesta este motivul pentru care o regasesti in oferta noastra. Componenta de calitate se monteaza la puntea din fata a echipamentului. Crucea cardan ajuta elementele sistemului de transmisie sa functioneze in conditii optime.

Aici ai raspunsurile! Nu astepta sa te framanti si sa pierzi timp pretios pentru afacerea ta. Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta tehnica inainte de a plasa comanda. Asigura-te ca aceasta este piesa de schimb de care nevoie utilajul tau. Iti stam la dispozitie de luni pana vineri si oferim gratuit consultanta tehnica tuturor celor care o solicita. Asistentii departamentului tehnic sunt pregatiti sa te sustina cu o multime de sfaturi!

Cruce cardan fata New Holland LB115 - o cumperi la un pret rentabil!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator New Holland LB115 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan fata New Holland LB115 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura