Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MT1240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1240
Cod produs
OEATPJ1U-IA
Out Of stock
Descriere
Stim ca nimeni nu-si doreste sa traiasca dezamagiri cand vine vorba de randamentul pe care il ofera echipamentul din dotare. Astfel, o cruce cardan punte fata Manitou MT1240 poate contribui semnificativ si fara sa faci o investitie enorma din punct de vedere financiar. Crucea cardan se comanda simplu si se expediaza rapid oriunde in tara. Montarea sa se face la puntea din fata a incarcatorului telescopic! Afla detalii din oferta acum!

Daca detii incarcatorul telescopic Manitou MT1240L in dotare, o cruce cardanica precum cea din oferta noastra este foarte bine daca vei comanda! Este compatibila si inlocuieste cu succes componenta avariata! Oricand ai nevoie de oferte personalizate si informatii despre piese de schimb sau despre intretinerea utilajelor, ACN Piese Utilaje raspunde cu promptitudine. Pentru noi este o adevarata placere sa te avem ca musafir pe site.

Cruce cardan punte fata Manitou MT1240 - produsul care a facut valva printre utilaje!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT1240 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT1240 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura