Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MT728

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT728
Cod produs
TI6WOEVC-IA
Out Of stock
Descriere
Componente extrem de importante ale sistemului de transmisie au nevoie de prezenta crucii cardanice pentru a functiona optim. Alege o cruce cardan punte fata Manitou MT728 care imbunatateste performantele si manevrabilitatea utilajului in timpul exploatarii. Este o piesa realizata din cel mai bun material, rezistenta in timp se numara printre calitatile sale. Crucea cardan se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic.

Nu uita ca suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita. De fiecare data cand ceva nu-i in ordine cu echipamentul tau, poti sa ne contactezi si descoperim ce anume l-ar putea supara pe onorabilul tau partener! Ca sa fii sigur ca este piesa potrivita, contacteaza-ne inainte de a plasa o comanda. Echipa noastra iti pune la dispozitie si un service mobil, in caz ca doresti sa venim noi si sa montam crucea cardan sau oricare alta piesa sau reparatie.

Cruce cardan punte fata Manitou MT728 - calitate la un pret imbatabil! Cere oferta!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!
Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT728 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT728 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura