Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MT1232

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MT1232
Cod produs
8WLPMFXV-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT1232 are un pret rentabil. Face o treaba serioasa in clipa in care o montezi la puntea din fata a utilajului. Este elementul care asigura functionalitatea componentelor sistemului de transmisie. Piesele de pe utilajul tau se uzeaza, dar de fiecare data cand ajungi la noi, te consideri cumva norocos! Gasesti tot ce ai nevoie si mereu la cel mai bun pret de pe piata! Comanda acum crucea cardanica de care are nevoie incarcatorul tau telescopic!

Poti face inlocuirea crucii cardanice a incarcatorului telescopic Manitou MT1232S cu acelasi modelul prezentat de noi aici! Daca alegerea piesei de schimb potrivite iti creeaza probleme, ne poti contacta in cadrul serviciului gratuit de consultanta. Tehnicienii nostri se pricep la utilaje si la piese de schimb, ai nimerit fix pe felia lor! Te vor ajuta sa alegi piesa de care ai nevoie, apoi iti vor oferi o oferta de pret pe care cu siguranta nu o vei putea refuza!

Cruce cardan punte fata Manitou MT1232 - cumpara ce e mai bun pentru utilajul tau!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MT1232 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca sunt defecte de fabricatie. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan punte fata Manitou MT1232 pe care o doresti!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura