Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata incarcator telescopic Manitou MLT625

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Manitou MLT625
Cod produs
ZKO0W6U1-IA
Out Of stock
Descriere
Priveste imaginile cu atentie! Aceasta cruce cardan punte fata Manitou MLT625 si-a castigat rapid o reputatie de fiabilitate! Este fabricata din cel mai bun material care ofera rezistenta crescuta. Componenta ce face parte din sistemul de transmisie se monteaza la puntea din fata a incarcatorului telescopic. Cere o oferta si descopera toate informatiile necesare despre produsul prezentat. Singur te vei convinge ca achizitionarea crucii cardanice din oferta noastra este o afacere numai buna!

Cere informatii legate de combinatia dintre piesa pe care o doresti si echipamentul tau, ideea e sa cumperi exact ce-ti trebuie! Te asiguram ca vei gasi absolut tot ce ai nevoie pentru a creste randamentul echipamentului tau. Iti vom oferi consultanta tehnica gratuita in acest sens. Calitatea o vei regasi la tot pasul si in toate produsele pe care le vei intalni. Indiferent de articolul dorit si de locatia in care te afli, vei primi comanda in doar 24 de ore!

Cruce cardan punte fata Manitou MLT625 - produsul de calitate pe care il asteptai!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru incarcator telescopic Manitou MLT625 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar aceasta cruce cardan punte fata Manitou MLT625 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura