Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata buldoexcavator Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Cod produs
IL3XOCJT-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Caterpillar 436B - modelul pe care il cautai! Cate utilaje, de mii de ori mai multe piese de schimb! Depozitul nostru cuprinde absolut orice componenta pentru oricare model de utilaj. Sanse aproape nule sa ne pui in incurcatura. Crucea cardanica este produsa in ateliere de renume si asigura o functionare a echipamentului impecabila! Prin montarea ei la puntea din fata buldoexcavatorului, scapi de griji!

Avem un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Un service mobil care poate interveni oricand exact la punctul tau de lucru. Iar piesa de rezistenta este serviciul de mentenanta personalizata! Consulta-te cu unul dintre asistentii tehnici si afla cat mai multe informatii! Te asteptam sa infaptuim planuri marete impreuna! Suna acum si alege din ofertele noastre de piese de schimb si de servicii ce varianta te avantajeaza mai mult!

Cruce cardan punte fata Caterpillar 436B - iti va fi livrata in timp record!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436B va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Caterpillar 436B va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice
Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura