Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 595SLE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595SLE
Cod produs
6CLDV29Z-IA
Out Of stock
Descriere
Ai descoperit in oferta noastra aceasta cruce cardan punte fata Case 595SLE care este o piesa de o calitate exceptionala! Calitatile sale tehnice se datoreaza materialului foarte bun, special conceput pentru a face fata uzurii. Recomandata cu incredere de catre specialisti in domeniu, componenta din oferta noastra trebuie sa fie a ta! Comanzi acest produs si il montezi la puntea din fata a buldoexcavatorului pentru a-i asigura functionalitatea!

Fiecare componenta are un rol precis, iar daca una nu isi face treaba corect, celelalte sunt in pericol de avarie. Cand ai nevoie de indrumarile specialistilor, noi suntem langa tine cu un intreg departament tehnic ce te poate ajuta cu toate informatiile! Iar ca sa alegi cu usurinta piesa de care ai nevoie, iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta care sa te sustina. Iti va fi mult mai usor sa alegi piesa ideala daca accepti ajutorul consilierilor nostri!

Cruce cardan punte fata Case 595SLE - pret potrivit cu buzunarul tau!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 595SLE - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan punte fata Case 595SLE va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura