Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 595

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 595
Cod produs
68JPVX37-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan punte fata Case 595 - se comanda cu ajutorul unui click! Faptul ca are in alcatuire un material expre conceput sa reziste la uzura o ajuta sa-si mentina calitatile vreme indelungata. Buldoexcavatorul va putea fi exploatat la capacitate maxima si in siguranta daca montezi crucea cardanica la puntea din fata. Cere o oferta si apoi plaseaza comanda. Componenta de calitate superioara ajunge in posesia ta in doar 24 de ore cu ajutorul curieratului rapid.

Uneori, clientii intampina dificultati in alegerea componentei potrivite utilajului lor. In acest sens, noi credem ca inainte de plasarea oricarei comenzi, cel mai bine ar fi sa te consulti cu un specialist care cunoaste foarte bine toate modelele de utilaje si stie exact ce piesa iti trebuie. Acorda o importanta deosebita serviciilor de suport tehnic, interventii, mentenanta si reparatii. Este singurul mod prin care mentii randamentul maxim al utilajelor tale. Fiecare detaliu conteaza si nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii.

Cruce cardan punte fata Case 595 - te asteapta in depozitul nostru!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Aceasta cruce cardan punte fata pentru buldoexcavator Case 595 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie pentru defecte de fabricatie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Aceasta cruce cardan punte fata Case 595 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura