Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Volvo  VOE11709833

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
5DIKYTJ6-IA
Out Of stock
Descriere
Acest tip de cruce cardan Volvo VOE11709833 este perfecta pentru echipamentul tau si este de o calitate excelenta. Crucea cardan este o piesa reusita si rezista foarte bine la uzura datorita materialului special conceput pentru acest tip de element. Producatorul ne asigura ca este perfect compatibila cu echipamentul. Tot el iti va da si un certificat de garantie valabil sase luni de zile. Creste-i performantele utilajului apeland la cele mai bune piese de pe piata!

Ne gandim mereu la aspectele implicate in utilizarea echipamentelor grele. Cel mai important lucru este siguranta operatorilor si a celorlalti din jur. Apoi, un utilaj bine intretinut va performa pe masura, crescand productivitatea afacerii. Pentru un montaj desavarsit, alege-ne tot pe noi si iti vom face o oferta personalizata, plus ca vei depasi momentul acesta delicat mult mai repede si fara sa te deplasezi.

Cruce cardan Volvo VOE11709833 - rezistenta este una dintre calitatile sale!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Aceasta cruce cardan Volvo VOE11709833 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan Volvo VOE11709833 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura