Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan JCB 914/35501

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
FBLYCRQO-IA
Out Of stock
Descriere
Salut, draga clientule! Oferta pentru aceasta cruce cardan JCB 914/35501 este pregatita! Componenta este extrem de eficienta si rezistenta. Calitatile sale tehnice rezulta din atentia acordata de catre producator prelucrarii produsului. A folosit cel mai bun material, iar normele de productie au fost respectate in detaliu. Asa se obtine o piesa cu adevarat fiabila! Iar tu si utilajul tau veti beneficia de tot ceea ce are ea de oferit! Pretul avantajos si livrarea rapida te vor convinge sa o comanzi imediat!

Contacteaza serviciul gratuit de consultanta tehnica! Aici vom stabili impreuna care piesa de schimb este potrivita pentru echipamentul tau. Apeleaza la serviciile de mecanica ale companiei. Iti garantam interventii profesioniste! Iar daca doresti sa fii permanent productiv, atunci alege un serviciu de mentenanta personalizata! ACN Piese Utilaje este compania care a dezvoltat toate serviciile pentru ca tie sa iti fie mai usor sa iti dezvolti propria afacere si sa iti intretii echipamentele!

Cruce cardan JCB 914/35501 - ajunge la tine in 24 de ore!
Crucea cardanica are rolul de a conecta cele doua axe ale articulatiei, cu ajutorul a doua juguri sau lagare, cu care acestea sunt prevazute la capetele de imbinare. Fiecare pereche de lagare este pozitionata la un unghi precis calculat. Crucea cardanica permite fiecarui lagar sa se roteasca in jurul bratelor sale. Lagarele au rolul de a preveni eventualele deformari elastice si, de asemenea, de a mentine aliniati rulmentii din capetele bratelor crucii cardanice.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Aceasta cruce cardan JCB 914/35501 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Aceasta cruce cardan JCB 914/35501 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura