Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan pentru incarcator frontal JCB 407

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 407
Cod produs
GRTCH5DV-IA
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje ai descoperit echilibrul perfect intre pret si calitate, asa ca poti comanda de la noi piese rezonabile ca pret si calitative. Brida cruce cardan JCB 407 este una dintre ele. Se bucura de o calitate superioara de exceptie, iar pretul este mai mult decat rezonabil. Brida cruce cardan contribuie substantial la buna functionare a sistemului de transmisie al utilajului. Daca iti doresti sa exploatezi incarcatorul frontal la maxim, atunci ea este alegerea perfecta!

Atunci cand ai nevoie de informatii pentru intretinerea utilajului tau, da-ne un telefon si primesti gratuit consultanta tehnica. Iti oferim, totodata si posibilitatea de a opta pentru reparatii si verificari realizate in service-urile noastre partenere, la preturi foarte avantajoase. Deci, daca esti in cautarea unor piese de schimb exceptionale si a unor servicii de top, contacteaza-ne!

Brida cruce cardan JCB 407 - un element fiabil si accesibil ca pret!

Bridele sunt elemente de prindere folosite peste tot in jurul nostru, avand diverse materiale in compozitie si diferind usor din punct de vedere al formei. Dar rolul lor ramane mereu acelasi: sa fixeze! Nici utilajul tau nu se poate lipsi de ele si ii sunt de mare ajutor! Piese importante depind de acest accesoriu delicat, dar care tine fiecare componenta la locul ei! Pe principiul: nu plecati nicaieri de nebune!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Livram oriunde in tara, iar brida cruce cardan pentru incarcator frontal JCB 407 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura