Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan pentru incarcator frontal JCB 409

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 409
Cod produs
P32J8IDK-IA
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautare de o brida cruce cardan JCB 409 pentru utilajul tau, aici e locul potrivit pentru a lansa comanda online. Livrarea o facem prin curier rapid oriunde in tara sau poti opta pentru ridicarea produsului direct din depozitul nostru. Brida cruce cardan este o componenta foarte eficienta si se monteaza cu ajutorul a doua suruburi. Tipul de surub este mentionat la sectiunea speciaficatiilor tehnice. Bucura-te de eficienta crescuta si randament maxim in lucrul cu incarcatorul frontal!

Pentru alte detalii si solutii de mentenanta, te asteptam de luni pana vineri cu un telefon sau un mesaj pe WhatsApp. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit. Daca nu te pricepi la montaj, cheama un specialist! Iti trimitem un mecanic si un service mobil exact unde te afli. Prea mare corvoada intretinerii utilajelor din dotare? Atunci poate un serviciu de mentenanta personalizata iti va aduce zambetul pe buze, mai mult timp si, culmea, profit pe termen lung!

Brida cruce cardan JCB 409 - disponibila pentru livrare imediata!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil brida cruce cardan pentru incarcator frontal JCB 409 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura