Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan JCB 914/03402

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
DMFQE0RY-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta cruce cardan JCB 914/03402 se numara printre piesele de buna calitate pe care le avem la preturi fantastice! Profita de ocazie si investeste in piese de exceptie. Acestea nu fac altceva decat sa sporeasca siguranta din timpul exploatarii utilajului. In cazul de fata, transmisia echipamentului va avea doar beneficii, caci piesa aceasta a fost prelucrata perfect. Eficienta sa iti va aduce siguranta maxima si va creste randamentul utilajului!

Cere oferta noastra si descopera fiecare detaliu care prezinta interes. Daca mai ramai cu nelamuriri, nu-ti face griji! Ai mereu disponibil un serviciu care sa te ajute. Se numeste consultanta tehnica si este un serviciu absolut gratuit! Asistentii nostri sunt foarte bine pregatiti in domeniu. Daca pui in aplicare sfaturile lor, vei obtine rezultate extraordinare cu echipamentele pe care le detii. Nu intarzia si apeleaza-ne sau scrie-ne direct pe site!

Cruce cardan JCB 914/03402 - o poti comanda oricand ai nevoie de ea!
Crucea cardanica este o componenta metalica de asamblare prin articulare. Aceasta faciliteaza transmiterea miscarii circulare dintre doi arbori ce pot forma un unghi oarecare. Axul care vine dinspre motor si se leaga prin lagar la crucea cardanica poarta denumirea de arbore de intrare, iar celalalt care este prins la perechea de brate ramase este arborele de iesire. Orice defectiune aparuta la acest ansamblu trebuie obligatoriu remediata rapid intr-un service autorizat!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan JCB 914/03402 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta ACN Piese Utilaje si primesti toate informatiile necesare despre aceasta cruce cardan JCB 914/03402 pe care o doresti!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura