Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case 84512471

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
IM40NJF9-IA
Out Of stock
Descriere
Comanda o cruce cardan Case 84512471 realizata din cel mai bun material! Calitatile sale nu se rezuma doar la o extraordinara eficienta, ci si o rezistenta fantastica. Pentru ca are un rol important in cadrul sistemului de transmisie, te sfatuim sa ai grija la modul de montare. Utilajul tau va putea fi exploatat in siguranta dupa ce faci interventia. Cere detalii despre oferta si plaseaza o comanda cat mai rapid! Piesa va ajunge in scurt timp la destinatia dorita.

Ne poti solicita oricand o oferta. Consultantii nostri te vor ajuta sa stabilesti compatibilitatea cu utilajul. Iar in cadrul acestui serviciu pe care il oferim gratuit, vei primi si multe sfaturi utile despre mentenanta echipamentelor grele. Specialistii iti recomanda sa inchei un contract de mentenanta. Un astfel de serviciu profesionist te scapa de grijile intretinerii utilajelor din dotare si iti permite o desfasurare a activitatii fara intreruperi nedorite.

Cruce cardan Case 84512471 - plaseaza o comanda!
Articulatia este compusa dintr-un dispozitiv cu patru brate de dimensiuni egale asezat central, cu cate o proeminenta la capatul fiecareia, unde este montat cate un rulment. Acest ansamblu poarta denumirea de cruce cardanica si este un element esential al utilajului. Arborele de intrare are rolul de a transmite miscarea de rotatie produsa de motor catre cel de iesire. Acesta componenta trebuie sa fie fabricata cu respectarea unor standarde foarte inalte si stricte de calitate si de siguranta.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Cruce cardan Case 84512471 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Aceasta cruce cardan Case 84512471 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura