Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case 82021088

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
O8X3PLCG-IA
Out Of stock
Descriere
Pe raftul din depozit te asteapta o cruce cardan Case 82021088 de calitate superioara. Aceasta are in compozitie un material foarte rezistent care va duce la o utilizare indelungata in deplina siguranta. Echipamentul tau va aprecia aceasta componenta pentru ca a fost atent prelucrata pentru a face fata celor mai complicate si intense solicitari. Transmisia utilajului trebuie sa functioneze impecabil ca sa poti sa te bucuri la maxim de functiile utilajului tau.

Aici este locul perfect unde afli tot ce te intereseaza despre piese si utilajele pe care le detii. Echipa noastra tehnica este foarte bine pregatita si dornica sa-ti acorde tot ajutorul de care ai nevoie. Trebuie doar sa ne suni! Iti vom oferi posibilitatea sa te consulti gratuit cu specialistii nostri. Sunt baieti tare buni, cunosc bine utilajele si o discutie cu ei te va ajuta sa-ti mentii echipamentele in stare optima de functionare. Fa-ti un bine si lasa-i sa te asiste tehnic!

Cruce cardan Case 82021088 - oferta extraordinar de buna!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Aceasta cruce cardan Case 82021088 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Aceasta cruce cardan Case 82021088 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura