Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case P40016

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2KSGLC8F-IA
Out Of stock
Descriere
Cruce cardan Case P40016 - piesa de care are nevoie neaparat sistemul de transmisie al utilajului. Inlocuirea pieselor uzate ale echipamentului este o masura ce trebuie luata cu rapiditate. Acordand atentie tuturor aspectelor, te vei asigura ca utilajul tau este in siguranta, iar tu il poti manevra linistit. Calitatea componentei prezentate este una superioara! Cere oferta chiar acum si descopera detaliile care te intereseaza.

Toate informatiile care te pot ajuta la intretinerea utilajului tau se gasesc la consultantii nostri care iti ofera asistenta gratuita! Piesele de care ai nevoie pentru echipament sunt la noi in depozit, dar gasirea celei potrivite poate sa starneasca adevarate avalanse de nelamuriri si intrebari aditionale. Cu ajutorul asistentei acordate de catre consultantii nostri, scapi mai repede din acest impaienjenis. Cu alte cuvinte, noi nu oferim doar calitate, ci si pretiosul timp de care ai atat de mare nevoie.

Cruce cardan Case P40016 - isi face treaba cu succes!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!
Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste aceasta cruce cardan Case P40016 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan Case P40016 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura