Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cruce cardan Case 87393885

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
HZ06ALCG-IA
Out Of stock
Descriere
Sistemul de transmisie are o piesa de baza, iar functionarea ei corecta este esentiala. Cand crucea cardan s-a uzat, exploatarea utilajului tau nu mai poate fi facuta in siguranta. Alege o cruce cardan Case 87393885 de calitate superioara din oferta noastra! Materialul din care este confectionata crucea cardan este extrem de rezistent. Executia produsului s-a facut cu atentie maxima la detalii. Cere acum o oferta si afla toate detaliile care te intereseaza.

Odata cu informatiile importante din oferta, vei primi si consultanta tehnica gratuita. Pentru noi este o prioritate sa fii in siguranta in timpul activitatii tale. Din acest motiv, iti punem la dispozitie doar piese de inalta calitate, menite sa aduca tot confortul in desfasurarea proiectelor tale care implica echipamente grele. Ca sa le alegi rapid, ai ajutorul si implicarea consultantilor nostri! Ei iti vor fi alaturi in luarea deciziei potrivite echipamentului tau.

Cruce cardan Case 87393885 - calitate exceptionala!
Crucea cardanica este dispozitiv mecanic de asamblare prin articulare, permitand transmiterea miscarii circulare intre doi arbori care pot forma intre ei un unghi oarecare. Asadar, este foarte important ca acest dispozitiv sa fie unul rezistent. In cazul in care observi ca vechea piesa s-a deteriorat ori s-a defectat, achizitioneaza una noua si inlocuieste-o cat mai repede. Pentru asta, trebuie neaparat sa apelezi la profesionisti din service-uri autorizate!

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Aceasta cruce cardan Case 87393885 este prevazuta cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil aceasta cruce cardan Case 87393885 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Diametrul unei pastille = 30,2mm
Lungimea crucii = 106,3mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura