Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere cupa pentru miniexcavator JCB 90Z-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
HLSK8F2Y-SC
Out Of stock
Descriere
Miniexcavatorul este un utilaj care nu poate lipsi de pe niciun santier cu pretentii de calitate. Dar ce faci cand randamentul acestuia scade dintr-o data? Cel mai probabil, cupa de excavatie are nevoie de o bucsa de prindere noua. Achizitioneaza, asadar, un inlocuitor durabil la un pret accesibil. Aceasta excelenta bucsa prindere cupa miniexcavator JCB 90Z-1 este o piesa care se recomanda prin calitate si accesibilitate. A fost conceputa sa replice caracteristicile piesei originale, la costuri mult micsorate. Ai incredere in calitatile ei!

Banii nu aduc fericirea zice o vorba deja uzata. Asa este daca nu-ti exploatezi inteligent si responsabil parcul de utilaje. Daca tragi de el pana se sufoca, daca nu ii faci reviziile &reparatiile la timp. Sau daca il burdusesti cu tot soiul de sarakii de piese de schimb aduse de aiurea care, la final, te costa triplu prin ineficienta lor. Iar pentru o consiliere profi nu trebuie sa mergi la banca, doar suna la noi. Vei primi toate recomandarile potrivite astfel incat activitatea ta sa mearga precum ceasul de la mana. Vei avea economii consistente. Iar asta iti va aduce fericirea. Si nu va fi doar una iluzorie.

Bucsa prindere cupa miniexcavator JCB 90Z-1 - ai incredere in calitatile sale
Bucsele de prindere a cupei sunt montate intre bratul miniexcavatorului si cupa. Sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme pentru a se potrivi cu variate tipuri si marimi de excavatoare. Este esential sa se identifice si sa se achizitioneze bucsa corecta pentru modelul specific de miniexcavator, pentru a se asigura potrivirea si functionalitatea corecta.

Idei de succes, initiative de succes, oameni de succes
La o activitate productiva de succes contribuie idei si initiative de succes. Iar ideile si initiativele de succes, sunt generate de oameni de succes. Serviciul nostru gratuit de consultanta este acel ceva care iti aduce rezultate de succes. Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri iti vor raspunde operativ! Beneficiaza de competentele lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!

Garantie
Aceasta bucsa prindere cupa pentru miniexcavator JCB 90Z-1 este piesa pe care noi o recomandam cu caldura. Este important pentru noi ca tu, clientul nostru, sa fii ferit de riscuri la orice ora. Astfel, si acest produs vine insotit de toata documentatia necesara. Timp de 6 luni beneficiezi de garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Daca doresti sa ridici personal produsul, te asteptam la depozitul nostru aflat langa Bucuresti. De asemenea, expediem piesa oriunde in tara, in cel mai scurt timp, prin serviciile de curierat rapid ( in aproximativ 24 de ore). Plata se poate face si in sistem ramburs, dupa ce ai deschis coletul si ai verificat ca totul este in ordine! Tot ce trebuie sa faci e sa o comanzi utilizand datele din contact. Noi vom initia imediat procesul de expeditie a produsului.

Montaj
Un montaj ireprosabil va asigura sanatatea piesei si exploatarea sa indelungata. Alege, asadar, un serviciu competent. Nu poti pretinde performanta de la o piesa care a fost instalata superficial. Daca nu cunosti, avem noi contacte bune. Nu trebuie decat sa ni le ceri.

Specificatii tehnice:

• Inaltime = 61,5mm
• Diametru interior = 46mm
• Diametru exterior = 52mm (bucsa se strange)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura