Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc buldoexcavator JCB 3C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
EAJMH6GP-SC
Out Of stock
Descriere
Sa fii aproape de necesitatile utilajului tau inseamna sa-i oferi piese de calitate si o intretinere pe masura. Acest pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 3C face parte din oferta premium a depozitului nostru. Este o creatie tehnica reusita, cu review-uri excelente! Pe cat de simplu conceput, pe atat de important rolul sau in transmisie! Si atat cu teoria. Suna-ne caci lucrarea asteapta!

Asa, privind de acasa din fotoliu, dupa ce vezi un film cu Jean Constantin, munca noastra de zi cu zi poate parea una plictisitoare. La Jean razi, la un buldo lucrand, nu prea ai de ce. Dar ia lasa un pic comedia si iesi afara. Ia realitatea in piept. Activitatea unui depozit de piese de schimb este plina de actiune, e vie. Sunt zeci de mii de utilaje in functiune, milioane de piese care lucreaza impreuna si nenumarate defectiuni, miliarde de nervi si ingrijorari. Iar noi trebuie sa facem ordine in aceasta nebunie.  Urmasii lui Jules Vernes, cel care avea acces la toate secretele tehnicii. Suntem pregatiti pentru orice.

Pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 3C odata montat, aduce bucurie
Un pinion satelit reductor butuc punte fata este o componenta a sistemului de transmisie al unui buldoexcavator JCB. Aceasta este responsabila pentru transmiterea si reducerea cuplului si a vitezei intre motorul masinii si rotile puntii fata. Este o piesa de transmisie prin definitie.

Ai o intrebare? ACN are o rezolvare!
Compania noastra iti pune la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Poti fi sigur, apeland la el, ca vei beneficia de tot sprijinul necesar. Suna acum la numarul nostru afisat pe site si afla mai multe despre produsul ales pentru utilajul tau. Afacerea ta este in siguranta avand in banckground asistenta noastra tehnica si de know how. Mai ramane doar sa ne spui unde si ce doare!

Garantie
Ai garantie pentru acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru buldoexcavator JCB 3C pe o perioada de 6 luni de la momentul achizitionarii. Termenii si conditiile sunt foarte simple. Pentru defectiuni neimputabile cumparatorului, produsul se poate prevala de certificatul de garantie pentru a se putea intoarce catre noi si pentru a fi inlocuit cu unul neviciat. Gratuit.

Livrare
Comanda acest pinion satelit si il vei primi in aproximativ 24 de ore. Va sosi prin curierat rapid cu plata ramburs si cu optiunea de verificare a continutului coletului inainte de achitarea produselor. Daca doresti sa il ridici personal de la sediul nostru, te asteptam oricand, in zilele lucratoare. Sunt o multime de optiuni, alege-o pe cea dezirabila pentru tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Un montaj competent al unei piese de schimb este esential atunci cand vrei sa iti reintalnesti utilajul performant si naravas, ca la inceputuri. Apeleaza doar la specialisti! Cei pe care ii cunosti bine. Iar daca nu ai asemenea prieteni, afla ca avem noi. Suna-ne si iti dam contactul lor imediat!

Specificatii tehnice:
• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura