Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering oala si tija cilindru directie JCB 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 418
Cod produs
AFQYD8MN-IA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui simering care sa ofere performanta si durabilitate de exceptie? Un simering oala tija cilindru directie JCB 418 este raspunsul pe care il cauti! Asigura o functionare impecabila a transmisiei utilajului in orice conditii. Ca sa te asiguri ca faci o treaba buna, monteaza piesa la oala si tija cilindru directie a incarcatorului frontal. Profita de avantajele acestui produs de inalta calitate si bucura-te de o experienta de exploatare a echipamentului fara griji!

Incarcatorului frontal JCB 418S ii prieste acest tip de simering din oferta noastra! Este o piesa perfect compatibila! Oferim consultanta tehnica gratuita. Asadar, daca doresti sa afli si mai multe informatii despre piese sau servicii disponibile, atunci suna-ne! Garantam ca indiferent de serviciul ales, vei fi cat se poate de multumit! Ai doar de castigat atunci cand alegi sa ii ai alaturi pe cei de la ACN Piese Utilaje! Te asteptam sa ne contactezi!

Simering oala tija cilindru directie JCB 418 - pentru utilajele care vor sa fie productive!
Un simering joaca un rol esential in felul in care angrenajul isi pastreaza integritatea! Piesele angrenajului sunt protejate prin bariera pe care o creeaza acest simering in fata daunatorilor din mediul extern! Practic, asa inchei sesiunea de reparatii, cu acest simering, conceput anume sa protejeze! Asigura o functionare echilibrata a sistemului de transmisie finala. Astfel, praful, umezeala, rugina si alte impuritati vor pastra distanta!

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!
Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Garantie
Acest simering oala si tija cilindru directie pentru incarcator frontal JCB 418 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering oala tija cilindru directie JCB 418 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura