Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
D7SH1FBJ-MC
Out Of stock
Descriere
Ai atatea de facut incat nu mai ai timp nici sa respiri? Inspira, ne ocupam noi de tot ce tine de utilajele tale. Nu mai trebuie sa cauti piese de schimb pentru acestea, le gasesti pe toate la noi si nu oricum, numai pe cele mai bune. Acest suport brat Caterpillar 428B ii reda stabilitatea bratului buldoexcavatorului tau, iar acesta este pregatit de treaba! Nici uzura nu isi face aparitia prea usor atunci cand materialele lui sunt atat de rezistente!

Pentru a ne preda stafeta cand vine vorba de partea tehnica, contacteaza-ne! Consultantii nostri nu numai ca iti pot da detalii despre produsele pe care le cauti, dar inregistreaza comanda si le trimit spre tine imediat dupa terminarea apelului. Iti putem spune cate ceva si despre montajul pieselor de schimb, dar nu mai bine trimitem spre tine un mecanic priceput din zona ta? Stii ca totul este facut ca la carte.

Suport brat Caterpillar 428B - sustine activitatea buldoexcavatorului tau!
La intersectia dintre sasiu si bratul de excavare isi gaseste locul acest suport. Rolul lui este de a fixa si stabiliza bratul, deci responsabilitatea ii este enorma! Din fericire, este fabricat din materiale de rezistenta extraordinara. Sarcinile zilnice-i vor fi floare la ureche!

Unde-s doi puterea creste!
Si nu vom fi numai doi. Venim cu toata echipa noastra, deci zeci de oameni pasionati de domeniul tehnic. Adreseaza-ne orice intrebare, ori vino la noi oricand imtampini o problema tehnica! Cu siguranta vom gasi cea mai buna rezolvare! Impreuna vom avea grija de utilajele tale!

Livrare
Sa fie sanatos cel ce a infiintat livrarea ultra rapida. Cu cine mai colaboram noi daca nu? Plaseaza astazi comanda, iar maine un suport brat Caterpillar 428B nou va ajunge pe pragul usii tale. Cam rapid, nu?

Montaj
Esti un mecanic cu experienta? Daca raspunsul e da, felicitari! Stii exact cum sa montezi piesele de schimb ale utilajelor tale. In caz contrar, nu te culca pe o ureche, apeleaza mereu la un specialist!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura