Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Cod produs
YIWDFEUX-MC
Out Of stock
Descriere
Bratul buldoexcavatorului tau este piesa principala a acestuia, de altfel chiar motivul pentru care l-ai achizitionat. Deci ce faci atunci cand acesta nu mai functioneaza? In loc sa cauti dintr-o parte in alta piesele de schimb potrivite, hai direct la ACN! Si nu ne referim sa vii pana-n Jilava numai pentru ca avem noi produsele de care ai nevoie. Le trimitem noi catre tine! S-ar putea sa iti fie de folos tocmai acest suport brat Caterpillar 416C pe care il studiezi in momentul de fata. Motivul pentru care l-ai gasit la noi este faptul ca se incadreaza in cerintele noastre: calitate superioara si rezistenta de top.

Pentru a pune lucrurile in miscare, contacteaza-ne! Este la latitudinea ta cum alegi sa o faci, ori telefonic, ori prin e-mail, am accepta chiar si scrisori clasice daca ar ajunge in timp util. In orice caz, vei discuta cu unul dintre consultantii nostri talentati despre defectiunile prezentate de utilajele tale si veti gasi impreuna piesele de schimb potrivite. Na, c-a fost usor!

Suport brat Caterpillar 416C - ii ofera bratului sustinerea de care are nevoie!
La intersectia dintre sasiu si bratul de excavare isi gaseste locul acest suport. Rolul lui este de a fixa si stabiliza bratul, deci responsabilitatea ii este enorma! Din fericire, este fabricat din materiale de rezistenta extraordinara. Sarcinile zilnice-i vor fi floare la ureche!

Unde-s doi puterea creste!
Si nu vom fi numai doi. Venim cu toata echipa noastra, deci zeci de oameni pasionati de domeniul tehnic. Impreuna vom avea grija de utilajele tale!

Livrare
Sa fie sanatos cel ce a infiintat livrarea ultra rapida. Cu cine mai colaboram noi daca nu? Plaseaza astazi comanda, iar maine un suport brat Caterpillar 416C nou va ajunge pe pragul usii tale. Cam rapid, nu?

Montaj
Esti un mecanic cu experienta? Daca raspunsul e da, felicitari! Stii exact cum sa montezi piesele de schimb ale utilajelor tale. In caz contrar, nu te culca pe o ureche, apeleaza mereu la un specialist!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura