Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport brat pentru buldoexcavator Caterpillar 416B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416B
Cod produs
7YSHVDLM-MC
Out Of stock
Descriere
Reparatiile utilajelor tale sunt urgente si nu pot suferi intarzieri, stim. In orice domeniu de activitate, timpul poate sa-ti fie un inamic neclintit, mai ales atunci cand buldoexcavatorul tau nu mai functioneaza. Alege acest suport brat Caterpillar 416B pentru a transforma timpul in cel mai bun aliat al tau. Cum asa? In primul rand, aceasta piesa de schimb este de calitate superioara, deci va trece cu brio toate testele la care este supusa, iar in al doilea rand, ea va ajunge la tine chiar maine!

Ce iti ramane de facut este sa ne contactezi. O poti face oricum, prin e-mail, telefonic sau chiar facandu-ne o vizita la depozit. Oricum ar fi, vei pleca multumit, cu toate informatiile de care ai nevoie pentru a iti ingriji utilajele fix asa cum trebuie. Daca vii pe la noi, vei pleca direct cu piesele in sacosa, iar daca nu, curierul va prelua produsele imediat ce terminam apelul cu tine.

Suport brat Caterpillar 416B - aduce stabilitatea utilajului tau.
La intersectia dintre sasiu si bratul de excavare isi gaseste locul acest suport. Rolul lui este de a fixa si stabiliza bratul, deci responsabilitatea ii este enorma! Din fericire, este fabricat din materiale de rezistenta extraordinara. Sarcinile zilnice-i vor fi floare la ureche!

Unde-s doi puterea creste!
Si nu vom fi numai doi. Venim cu toata echipa noastra, deci zeci de oameni pasionati de domeniul tehnic. Orice nelamurire ai avea despre piesele de schimb gasite la noi, ori despre ingrijirea utilajelor tale, isi gaseste rezolvarea la noi. Impreuna vom avea grija de utilajele tale!

Livrare
Sa fie sanatos cel ce a infiintat livrarea ultra rapida. Cu cine mai colaboram noi daca nu? Plaseaza astazi comanda, iar maine un suport brat Caterpillar 416B nou va ajunge pe pragul usii tale. Cam rapid, nu?

Montaj
Esti un mecanic cu experienta? Daca raspunsul e da, felicitari! Stii exact cum sa montezi piesele de schimb ale utilajelor tale. In caz contrar, nu te culca pe o ureche, apeleaza mereu la un specialist!

Specificatii tehnice

Greutate: 133kg
Inaltime maxima: 610mm
Prindere cilindru: 55mm
Prindere brat: 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura