Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Patina calare 5.2mm pentru buldoexcavator Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
9VPAX1KT-MC
Out Of stock
Descriere
In puterea ta sta luarea celor mai bune decizii pentru utilajele tale, iar ele se bazeaza pe ele. „Fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata” sa stii ca se aplica bine si in relatia cu buldoexcavatorul tau. Tu ii oferi cea mai buna ingrijire si piese de schimb de calitate superioara, iar el iti oferta performante de top. Uite, asa ajungi sa achizitionezi aceasta patina telescopare 5.2mm Caterpillar 428B de la noi! Se incadreaza fara probleme in cerintele echipamentelor.

Te intrebi ce o recomanda? In primul rand, calitatea superioara si rezistenta inegalabila. Suntem mereu pregatiti si fericiti sa iti oferim mai multe detalii despre oricare produs al nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi. Consultanta tehnica primita de la noi iti va fi de mare folos in ingrijirea utilajelor tale, insa va fi mereu 100% gratuita.

Patina calare 5.2mm Caterpillar 428B - nu te multumesti cu putin!
Ar trebui sa stii ca patina de care ti-am tot povestit are un rol esential in functionarea optima a utilajului tau. Pentru a-ti spune despre scopul ei, trebuie sa iti reamintim intai unde se situeaza: intre sasiu si piciorul de calare. Am putea spune despre ea chiar ca da dovada de altruism, fiind cea care se uzeaza pentru a proteja componentele care o invecineaza.

Sfaturi potrivite la momentul oportun!
Nu este cazul sa mai astepti, doar stii ca la noi gasesti cele mai bune indrumari si toate raspunsurile tehnice in cautarea carora ai plecat! Apeleaza-ne, ai pe cine sa te bazezi!

Livrare
Daca iti doresti ca maine patina calare 5.2mm Caterpillar 428B sa ajunga la tine, apeleaza-ne acum! Livrarea se face rapid si in siguranta. Anunta-ne daca doresti sa verifici produsele inainte sa le achiti!

Montaj
Atunci cand alegi piese de schimb de inalta calitate, se cuvine ca si montajul se fie aidoma. Apeleaza mereu la un service specializat pentru ca utilajele tale sa beneficieze de o ingrijire de nota 10!

Specificatii tehnice

Plastic, 1 pin
Grosime - 5.2mm
Diametru exterior - 100.81mm
Lungime totala - 12.7mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura