Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Calut pentru buldoexcavator Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
RQI3FGOZ-MC
Out Of stock
Descriere
Daca este un lucru de care suntem siguri, este ca ACN este partenerul tau de nadejde in intretinerea utilajelor tale. Pentru a ne asigura de asta, serviciile noastre sunt complete si calitative de la inceput pana la final. Desi acest calut buldoexcavator Caterpillar 434E vorbeste de la sine, iar tu te vei convinge singur de calitatea lui superioara, vrem sa iti oferim cea mai buna experienta.

Asa am ajuns sa punem bazele serviciului de consultanta tehnica gratuita, care se dovedeste a le fi de foarte mare ajutor clientilor. Nu numai ca afli ce piese sunt compatibile cu utilajele tale, dar primesti si informatii valoroase despre montajul acestora, ori ingrijirea corespunzatoare a echipamentelor. Tot atunci plasezi si o comanda, moment in care colegii nostri te vor informa de termenul de livrare. Sa nu fii surprins cand produsele comandate vor ajunge la tine chiar a doua zi!

Calut buldoexcavator Caterpillar 434E - produse de top, performante pe masura!
Nu este niciun dubiu ca bratul de excavare este elementul principal al utilajului tau, motiv pentru care el trebuie sa functioneze mereu la perfectie. Acest pivot actioneaza ca si punte de legatura intre sasiu si brat, cu rolul de a fixa si sustine bratul. Si isi face treaba nu bine, ci foarte bine! Materialele folosite in fabricarea lui sunt de top, iar rezistenta de care da dovada este uimitoare!

Impreuna ducem treaba la bun sfarsit!
Noi venim cu sfaturile si indrumarile tehnice, iar tie iti ramane numai sa le pui in aplicare. Stim cat de greu este sa gasesti informatii clare si de nadejde, dar te asiguram ca noi le detinem. Iti ramane numai sa ne contactezi!

Livrare
Cand alegi sa lucrezi cu noi, stim ca nu ai timp de pierdut. Colaboram numai cu servicii de curierat rapid, pentru ca tu sa te poti folosi de acest calut buldoexcavator Caterpillar 434E chiar maine!

Montaj
Oricat de usor ar parea, montajul pieselor de schimb ale utilajelor tale cere multa iscusinta si experienta. Alege sa lucrezi mereu cu profesionisti cand vine vorba chiar si de cea mai mica interventie, nu vei regreta!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura