Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Calut 3161079

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
3161079
Cod produs
C9VFSRWH-MC
Out Of stock
Descriere
Bratul de excavare al utilajului tau si-a pierdut din mobilitate? Pare-se atunci ca are nevoie de un calut 3161079 ca cel asupra caruia te-ai oprit. Este faurit din materiale rezistente si de maxima fiabilitate, oferindu-i bratului sustinere neincetata in cele mai dificile conditii. Cum putem fi convinsi de calitatea superioara a acestui produs? Odata ajuns in depozitul nostru, nu poate sa fie altfel, specialistii nostri se asigura de asta.

Asigura-te si tu ca faci cele mai bune alegeri! Apeleaza-ne, trimite-ne un mail sau hai sa ne vizitezi chiar la sediul din Jilava! Nu exista detaliu pe care sa il omitem atunci cand iti povestim despre produsele pe care le gasesti la noi, nici intrebare tehnica fara raspuns. Suntem siguri ca, dupa interactiunea cu noi, te vei simti pregatit sa tii piept oricarei provocari! Asa este atunci cand ai in arsenalul tau o echipa de profesionisti!

Calut 3161079 - demn de lauda!
Puntea de legatura intre sasiu si bratul de excavare este facuta de acest calut, asigurand sustinerea si fixarea corespunzatoare a bratului. Isi ia in serios rolul, pe care il duce mereu la bun sfarsit! Nu numai rezistenta il caracterizeaza, dar si fiabilitatea.

Alegeri inspirate pentru utilaje fara probleme!
Aici intervenim noi, in a iti oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a face cele mai inspirate si bune decizii pentru utilajele tale. Venim cu toate informatiile necesare pentru a gasi cele mai simple si eficiente rezolvari.

Livrare
Nu este nevoie sa iti pui pe pauza lucrarile atunci cand iti comanzi piesele de schimb de la noi. Acest calut 3161079 va ajunge la tine in 24 de ore de la plasarea comenzii. Apeleaza-ne acum!

Montaj
Piesele de schimb pe care le achizitionezi de la noi sunt mereu de top, de asta poti fi sigur. Tie iti ramane acum sa apelezi un mecanic cu experienta pentru a le monta. Ofera-le performante maxime cu un montaj corespunzator!

Specificatii tehnice

Greutate - 146 kg
Inaltime maxima - 670mm
Diametru prindere brat - 60mm
Diametru prindere cilindru - 55mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura