Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CS
Cod produs
7J8NAEZ4-IA
Out Of stock
Descriere
Oferim cea mai buna solutie pentru inlocuirea simeringului butuc. Componenta este de calitate superioara, fiabila si rezistenta, si este o echivalenta de succes pentru orice model de transmisie. Acest simering butuc punte spate JCB 4CS este extrem de util si are calitati tehnice speciale, garantand functionarea optima a utilajului. Montarea componentei se face la puntea din spate a buldoexcavatorului. Te va convinge pretul foarte bun sa plasezi comanda chiar acum!

Haideti sa ne uitam la fapte - afacerile voastre depind de utilajele grele! Si noi suntem aici sa va ajutam sa le mentineti in forma si sa nu va incurcati in treburile zilnice. Credeti-ne, nici un afacerist nu doreste sa auda ca utilajul a cedat chiar in timpul cel mai aglomerat al anului! Aflati secretul succesului: utilajele grele au nevoie de ingrijire si reparatii constante. De aceea, oferim servicii de mentenanta si reparatii pentru a le asigura tuturor o afacere prospera.

Simering butuc punte spate JCB 4CS - piesa ideala pentru buldoexcavatorul tau!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar grupului reductor: asigura protectia lui in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea grupului reductor! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CS este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest simering butuc punte spate JCB 4CS se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura