Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate buldoexcavator JCB 4CXM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CXM
Cod produs
L5EJUWYI-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o functionare optima a utilajului tau, ai nevoie de un simering butuc punte spate JCB 4CXM excelent! Acesta din imaginile alaturate este o echivalenta de succes, care asigura o functionare precisa a transmisiei. Simeringul butuc se amplaseaza la puntea din spate a echipamentului. Comanda acum si profita de toate avantajele pe care le ofera acest produs de calitate, perfect pentru nevoile tale! Pret bun, calitate maxima, livrare rapida, certificat de garantie!

Nu iti face griji daca nu stii ce piesa de schimb sa alegi. Suntem aici pentru a te ajuta cu sfaturi si consultanta gratuita ca sa faci cea mai buna alegere. Daca nu esti sigur, pur si simplu ne intrebi si noi vom gasi cea mai buna solutie pentru tine. Oferim servicii de mentenanta si reparatii pentru a te asigura ca buldoexcavatorul tau nu va fi niciodata in pauza. Esti activ, esti productiv! ACN Piese Utilaje se va ingriji de nevoile tale!

Simering butuc punte spate JCB 4CXM - il gasesti pe raftul depozitului nostru!
Produsul nostru indeplineste o functie extrem de necesara: protejeaza grupul reductor de daunatori! Praful, rugina, umezeala si alte impuritati nu vor putea sa patrunda in angrenaj si nici sa uzeze o serie de piese de schimb mult mai costisitoare! Odata patrunsi in interior, acesti factori pot deveni distrugatori pentru unele piese, iar tu vei fi nevoit sa faci investitii si mai mari! Jucand un rol principal in procesul de protejare al grupului reductor, simeringul trebuie sa fie o super investitie de durata!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CXM este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest simering butuc punte spate JCB 4CXM va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura