Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CX

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 4CX
Cod produs
8BNJ6HIZ-IA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze mereu la capacitate maxima, trebuie sa alegi cele mai bune componente pentru el! Acest simering butuc punte spate JCB 4CX ofera performanta si calitate, pentru a te asigura ca vei fi mereu apt sa-ti desfasori activitatea! Comanda acum si profita de beneficiile unui produs fiabil si de calitate superioara! Simeringul butuc se va monta la puntea din spate a buldoexcavatorului si vei fi foarte multumit!

Ai o problema cu utilajul tau si trebuie sa-l aduci in service? Nu iti face griji, serviciul nostru de service mobil se va deplasa oriunde te afli, indiferent cat de indepartat este locul in care esti. Ne consideram ca fiind „doctorii” utilajelor grele, asa ca daca ai nevoie de ajutor, noi suntem cei pe care ii cauti! Nu vei gasi o echipa mai buna de profesionisti care sa te ajute sa faci un upgrade reusit si sa iti imbunatatesti afacerea. Suntem aici pentru a te sustine sa ai o afacere de succes!

Simering butuc punte spate JCB 4CX - o componenta fiabila!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!
Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru buldoexcavator JCB 4CX vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest simering butuc punte spate JCB 4CX ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura