Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate pentru incarcator frontal JCB 407

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 407
Cod produs
C5BT92R7-IA
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai o afacere mare sau mica, utilajele tale sunt sursa ta de venit, si ai nevoie de ele in perfecta stare de functionare. Alege acest simering butuc punte spate JCB 407 de calitate exceptionala, disponibil la noi pe raft. Vei beneficia de o piesa rezistenta, fiabila si eficienta, care sa faca fata solicitarilor grele ale utilizarii in medii de lucru intense. Monteaza-l la puntea din spate a incarcatorului frontal si vei vedea ce diferenta majora va fi! Oferta noastra este atragatoare si livrarea produsului se face rapid!

Daca detii incarcatoarele frontale JCB 407BZX, JCB 407FM sau JCB 407ZX in dotare, simeringul acesta este compatibil cu ele. Stiai ca utilajele grele sunt partenerii tai de afaceri? Trebuie sa le ingrijesti si sa le respecti pentru a obtine rezultate optime. Dar daca nu stii cum sa le oferi ingrijirea necesara, nu-ti face griji! La ACN Piese Utilaje avem servicii de mentenanta si reparatii de top, astfel incat utilajele tale sa fie intotdeauna in forma cea mai buna.

Simering butuc punte spate JCB 407 - livrare rapida oriunde in Romania!
Simeringul nostru joaca un rol extrem de necesar grupului reductor: asigura protectia lui in fata daunatorilor din mediul extern! Bariera pe care o creeaza simeringul in fata prafului, umezelii si altor impuritati este super eficienta! Astfel, te protejeaza pe tine si ce alte investitii, mult mai mari! Nu este nici mai mult, nici mai putin, decat factorul de care depinde sanatatea grupului reductor! Rugina, umezeala, praful si alte impuritati nu vor avea acces intre piesele de schimb ale angrenajului, mult mai costisitoare!

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Simering butuc punte spate pentru incarcator frontal JCB 407 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest simering butuc punte spate JCB 407 va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura