Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte spate pentru incarcator frontal JCB 418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 418
Cod produs
9FBW8XUL-IA
Out Of stock
Descriere
Acest simering butuc punte spate JCB 418 este alegerea perfecta pentru a inlocui componenta uzata. Fiind o echivalenta de succes, piesa noastra are un rol crucial in transmisia utilajului tau, asigurand functionarea optima a utilajului. Simeringul butuc este elementul ce trebuie montat la puntea din spate a incarcatorului frontal. Rezistenta si foarte eficienta, piesa garanteaza performanta si durabilitate. Investeste acum intr-un produs de calitate si evita costurile suplimentare pe termen lung!

Pentru incarcatorul frontal JCB 418S poti sa comanzi acest model de simering butuc. Te asiguram ca este compatibil cu utilajul acesta. Vrei sa te simti eliberat de griji si stres? Apeleaza la serviciile noastre! Firma noastra are profesionisti in intretinerea utilajelor grele care vor fi mereu alaturi de tine. De fiecare data iti vor oferi cea mai buna solutie tehnica! Cautam solutii perfecte ca sa nu mai ai utilaje imperfecte si suntem gata sa iti demonstram asta!

Simering butuc punte spate JCB 418 - trebuie sa il comanzi cat mai curand!
Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!
Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Garantie
Acest simering butuc punte spate pentru incarcator frontal JCB 418 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest simering butuc punte spate JCB 418 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura