Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 407

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 407
Cod produs
O1B5NKL4-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de piese de schimb pentru utilajele grele, calitatea este esentiala! Alege acest simering butuc punte fata JCB 407 de calitate superioara, disponibil la noi in depozit! Beneficiezi de o piesa rezistenta, fiabila si eficienta, care face fata conditiilor grele de lucru si te ajute sa iti mentii afacerea in miscare. Montarea simeringului trebuie facuta la puntea din fata a incarcatorului frontal. Cu o oferta avantajoasa si livrare rapida, noi suntem alegerea perfecta pentru tine!

Incarcatoarele frontale JCB 407BZX, JCB 407FM si JCB 407ZX sunt compatibile cu acest simering butuc. Avem cele mai bune piese de schimb pentru utilaje grele si servicii de mentenanta de incredere. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, ci trebuie sa stii ca avem clienti extrem de multumiti. Avem o echipa de consilieri care iti poate oferi sfaturi pentru a-ti gasi rapid piesele de care ai nevoie si te poate indruma pentru a lua cele mai bune decizii.

Simering butuc punte fata JCB 407 - vei face inlocuirea rapid si sigur!
Ceea ce face acest simering este sa etanseze grupul reductor facand o bariera intre mediul intern si cel extern. Practic, impuritatile, rugina si umezeala nu vor mai putea patrunde acolo. Acestea nu vor influenta procesul de uzura al pieselor din angrenaj, care sunt oricum foarte costisitoare! Rolul sau este colosal, invers proportional cu dimensiunile si simplitatea lui. Cu o protectie eficienta ai putea spune ca faci o investitie pe termen lung!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!
Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Garantie
Acest simering butuc punte fata pentru incarcator frontal JCB 407 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest simering butuc punte fata JCB 407 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiuni 127x160x15.5/17.5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura