Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor New Holland 7810

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7810
Cod produs
FZ4IEK8P-IA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un set de piese pentru utilajul tau, dar nu stii de unde sa incepi? Carraro vine in ajutorul tau cu un set original ce contine butuc, doi rulmenti, simering si prezoane. Alege acest set butuc tractor New Holland 7810 si monteaza-l la puntea din fata a tractorului. Pretul este foarte bun si livrarea este rapida, astfel ca nu trebuie sa astepti mult pentru a pune in practica reparatiile necesare. Setul vine insotit de un certificat de garantie, ceea ce iti ofera siguranta ca faci alegerea corecta.

Tractorului New Holland 7810S i se potriveste foarte bine acest set butuc original. Fiind compatibil, il poti comanda cu incredere! Utilajul tau are nevoie de piese de schimb de calitate pentru a rula perfect! Din dorinta de a te ajuta in munca intreprinsa, avem preturi avantajoase la piesele de schimb necesare. Noi suntem de parere ca un om de succes este acela care poate construi o fundatie solida. Incepe sa investesti in echipamentele tale si vei vedea ca ai castigat mai mult decat ai fi sperat!

Set butuc tractor New Holland 7810 - pentru un utilaj functional!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Set butuc pentru tractor New Holland 7810 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Acest set butuc tractor New Holland 7810 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura