Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor New Holland 7040

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7040
Cod produs
P4Z68OFX-IA
Out Of stock
Descriere
Set butuc tractor New Holland 7040 - repara-ti cu el utilajul! Vei avea butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul gata de montare la puntea din fata a tractorului. Expediem comenzile imediat, astfel incat sa poti primi piesele dorite rapid si fara intarzieri. In plus, primesti un certificat de garantie care iti asigura o solutie fiabila si durabila. Solicita o oferta si afla toate detaliile despre piesele originale fabricate de catre Carraro!

Profita de miile de piese de calitate superioara care se gasesc deja in depozitul nostru. Vei iesi invingator, vei avea o afacere de succes si toate cu ajutorul aliatului potrivit! Nu te-ar multumi un serviciu care sa-ti permita sa-ti exploatezi utilajele la maximum? Doar un serviciu de mentenanta te asigura ca nu vei fi intrerupt de vreo avarie in timp ce iti desfasori activitatea. Cea mai buna alegere ce o poti face pentru afacerea ta!

Set butuc tractor New Holland 7040 - Carraro din nou te surprinde!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati.  Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Acest set butuc pentru tractor New Holland 7040 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest set butuc tractor New Holland 7040 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura