Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor New Holland 7710

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 7710
Cod produs
GIWRL6AM-IA
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unui set de piese pentru utilajul tau, Carraro are exact ceea ce iti trebuie. Acest set butuc tractor New Holland 7710 este format din butuc, doi rulmenti, prezoane si un simering. Acestea sunt piese esentiale pentru a creste randamentul tractorului tau. Sa faci montajul lor la puntea din fata a echipamentului. Si mai bine de atat, pretul este accesibil si setul ajunge la tine urgent, in doar o zi lucratoare. Nu mai sta pe ganduri si investeste intr-un set de calitate!

Fa inspectiile tehnice la timp si nu te baza pe faptul ca piesele inca mai tin un pic. Montajul si mentenanta sunt servicii incredibil de bune si de ele se ocupa specialisti in domeniu. Ne poti solicita aceste servicii cand vei apela consultanta gratuita. De ce spunem asta? Stim ca iti pasa de binele echipamentelor tale, dar e nevoie de un pic mai mult de atat. Hai sa transformam haosul intr-un plan de afacere de succes! Apeleaza-ne pentru a primi mai multe detalii!

Set butuc tractor New Holland 7710 - nu refuza o afacere buna!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!
Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor New Holland 7710 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livrare
Acest set butuc tractor New Holland 7710 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura