Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor New Holland 6610

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 6610
Cod produs
4WS3DUFH-IA
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit in lumea pieselor de schimb pentru utilaje grele! Acest set butuc tractor New Holland 6610 este expediat imediat, astfel incat sa il poti primi cat mai curand posibil. Vei gasi regasi in colet butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul. Le vei monta la puntea din fata a tractorului. Setul are un pret bun si asta te va ajuta sa economisesti pentru a face si alte achizitii deosebite pentru utilajul tau. Solutia aceasta tehnica iti este oferita de Carraro! Vei avea parte de un set original de exceptie!

Tractorul New Holland 6610O este perfect compatibil cu acest set original, asadar il poti comanda cu incredere! De ce sa-ti complici existenta cand ai acces gratuit la o echipa magnifica de tehnicieni. Noi suntem alegerea ce mai sigura! Vei fi sigur ca faci o reparatie temeinica! Vei vedea ca sfaturile noastre te vor ajuta enorm in ceea ce priveste mentenanta utilajelor tale. Suna-ne in orice zi lucratoare si promitem sa-ti acordam ajutor prompt!

Set butuc tractor New Holland 6610 - trebuie doar sa plasezi comanda!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!
Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantie
Acest set butuc pentru tractor New Holland 6610 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Acest set butuc tractor New Holland 6610 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura