Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF2670

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF2670
Cod produs
WKSY0IZF-IA
Out Of stock
Descriere
Achizitioneaza acest set butuc Massey Ferguson MF2670 si vei avea siguranta ca utilajul tau va rula perfect! Inovatia si fiabilitatea sunt doua dintre cele mai importante caracteristici ale setului original Carraro. Acesta este compus din butuc, doi rulmenti, prezoane si simering. Elementele sunt de calitate superioara si asigura o functionare optima a tractorului. Acest set se monteaza cu atentie la puntea din fata a echipamentului. Cu un pret avantajos, acest set este o investitie excelenta.

Contacteaza-ne si stai de vorba cu unul dintre asistentii nostri tehnici. Mai avem multe sfaturi sa-ti dam in cadrul consultantei tehnice gratuite! Nu uita de service-ul mobil ce poate veni la tine sa-ti monteze piesa sau sa faca alte reparatii. Afla cum poti beneficia si de serviciul de mentenanta, el va avea grija ca tu sa nu mai ai griji. Afacerea ta va prospera cand tu te vei putea folosi de toata flota de utilaje.

Set butuc Massey Ferguson MF2670 - face un mare bine tractorului tau!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF2670 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Livrare
Acest set butuc Massey Ferguson MF2670 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura