Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF290

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF290
Cod produs
4Y01FLQX-IA
Out Of stock
Descriere
Acest set butuc Massey Ferguson MF290 este alegerea preferata a specialistilor din industria utilajelor grele. Fabricat cu materiale de calitate superioara, acest set contine toate elementele potrivite unei functionari exemplare a tractorului. Vei regasi in colet butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul. Va fi nevoie sa le montezi la puntea din fata a utilajului. Cu o garantie excelenta, alege Carraro si lasa performanta sa vorbeasca pentru tine!

Inainte de plasarea comenzii, ar fi mult mai indicat sa ne contactezi ca sa fii sigur ca aceste componente sunt potrivite echipamentului tau. Consultanta tehnica este un serviciu complet gratuit. Cum problemele tehnice nu ocolesc pe nimeni, e tare bine sa stii la cine poti apela ca sa ti le remedieze cat mai rapid. Noi suntem camarazii tai in acest razboi fara de sfarsit cu uzura. Ca sa obtii toate detaliile despre accesarea echipei noastre de mecanici, te invitam sa ne apelezi.

Set butuc Massey Ferguson MF290 - monteaza-l si observa diferenta!
Butucul asigura rotirea libera a rotii utilajului. Aceasta piesa se defecteaza foarte rar, dar se mai intampla. Rulmentii sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna. Acestia sunt fixati strans in interiorul butucului si se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Prezoanele asigura fixarea si stabilitatea rotilor. Ca sa faca acest lucru, prezoanele fixeaza janta de butucul rotii. Toate la un loc trebuie sa functioneze ca un intreg!

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!
Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Garantie
Garantia in ceea ce priveste acest set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF290 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livrare
Spune-ne unde vrei sa ajunga acest set butuc Massey Ferguson MF290 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa ridici produsul.

Montaj
Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura