Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF461

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF461
Cod produs
5UWI3TGY-IA
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de repararea tractorului, nu te poti baza decat pe cele mai bune piese de schimb. Acest set butuc Massey Ferguson MF461 contine toate piesele necesare pentru a-ti repara utilajul intr-un mod profesional si eficient. Butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul vor veni montate la puntea din fata a tractorului. Acest set de piese este original Carraro, garantia ta de calitate. Iti vei repara tractorul rapid si eficient, in plus, la un pret foarte bun!

Tractorul Massey Ferguson MF461XTRA este perfect compatibil cu acest set butuc original. Poti sa achizitionezi acest set cu toata increderea pentru ca inlocuirea pieselor uzate o vei putea face cu succes! Este necesar sa cunosti detalii despre piesele pe care le comanzi si ar fi indicat sa fie niste specialisti cei care iti povestesc despre asta. La noi ai un serviciu gratuit de consultanta unde ai oamenii potriviti pentru asta. Si nici montajul nu ar fi cazul sa il amani. Noi putem veni exact unde te afli si facem rapid interventia!

Set butuc Massey Ferguson MF461 - si utilajul se va deplasa usor!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!
Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantie
Set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF461 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest set butuc Massey Ferguson MF461 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei pe care o doresti.

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura