Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF445

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Massey Ferguson MF445
Cod produs
4R95H0J7-IA
Out Of stock
Descriere
Carraro - sinonim cu performanta si calitatea! Acest set butuc Massey Ferguson MF445 este alegerea optima pentru a putea atinge performanta maxima! Fie ca ai nevoie de un upgrade sau trebuie sa inlocuiesti componentele vechi, acest set contine tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti asigura o functionare ideala a utilajului. Butucul, rulmentii, prezoanele si simeringul se vor monta la puntea din fata a tractorului. Rezultatele bune nu vor intarzia sa apara!

Tractorul Massey Ferguson MF445XTRA poate sa beneficieze de o reparatie perfecta cu ajutorul acestui set butuc original! Ai cei mai buni specialisti in mecanica echipamentelor grele si sfaturile lor sunt extrem de apreciate de catre clientii nostri! Apeleaza la gama noatra variata de componente si ajuta-te in alegeri de faptul ca iti oferim gratuit serviciul de consultanta. Asistentii nostri tehnici sunt mereu la dispozitia ta si tu beneficiezi de sfaturi si pareri avizate. Nu e nicio clipa de pierdut, contacteaza-ne!

Set butuc Massey Ferguson MF445 - ce simplu iti exploatezi tractorul!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!
Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantie
Acest set butuc pentru tractor Massey Ferguson MF445 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Acest set butuc Massey Ferguson MF445 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura