Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru punte Carraro 134325

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 134325
Cod produs
KGEYSF8V-IA
Out Of stock
Descriere
Gata cu schimbat ba una, ba cealalta si in final fara rezultate satisfacatoare! Alege un set butuc punte Carraro 134325 complet! Avantajele sunt ca ai piesele noi, originale si de calitate superioara! Carraro este brandul care semneaza aceste componente. Vei beneficia de rulmenti foarte buni, de prezoane rezistente si de un simering realizat din cel mai bun material. Fiecare element se va ridica la inaltime. Iata cum se creste randamentul utilajului! Cu piesele perfecte!

Cand simti ca te-ai impotmolit si ai avea nevoie de un sfat sau o parere avizata, noi suntem aici mereu. Ne poti contacta si beneficiezi de fiecare data de consultanta tehnica gratuita. Consultantii nostri iti ofera toate detaliile daca ii vei contacta! Doar la noi alergi dupa doi iepuri si ii mai si prinzi, de urechi, de picioare, dar ii prinzi! Ai si preturi bune, dar si piese de schimb de calitate, plus servicii incredibil de performante!

Set butuc punte Carraro 134325 - ai gasit setul pe care il cautai!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!
Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantie
Set butuc pentru punte Carraro 134325 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Livrare
Livram oriunde in tara, iar acest set butuc punte Carraro 134325 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montaj
Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura