Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru punte Carraro 124742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 124742
Cod produs
GJP9AMRC-IA
Out Of stock
Descriere
Totul sau nimic! Cam asa mai merge pe la interventiile facute la utilaj. Uneori trebuie sa schimbi mai multe si sa te asiguri ca pornesti de la punctul zero cu toate noi si apte de munca. Apeleaza la acest set butuc punte Carraro 124742 extraordinar de performant. Componentele care il alcatuiesc sunt originale, fabricate in uzinele Carraro! Vei regasi in colet si rulmenti, prezoane, simering, tot ce ai nevoie! Pretul este foarte bun!

Daca te ingrijesti corect de un utilaj, timpul il pasuie si il mai lasa sa-ti arate de ce e in stare! Apeleaza la noi pentru a primi ajutor specializat in intretinerea echipamentelor tale. Pentru detalii si informatii legate de produse sau de servicii, ai mereu consultanta gratuita. Afla acum ce piese si ce servicii se potrivesc utilajelor tale! Este de preferat sa nu amani momentul contractarii unui serviciu dedicat mentenantei utilajelor. Il gasesti la noi!

Set butuc punte Carraro 124742 - o alegere ideala pentru utilajul tau!
Butucul rotilor este elementul principal al mecanismului de invartire al rotilor. Butucul rotii este singura parte a utilajului care tine roata si de aceea este foarte important sa te asiguri ca rotile sunt montate corespunzator. Defectarea ansamblului butucului este indicata prin semnale cum ar fi sunete ciudate in timpul condusului, vibratii sau incetinire la viraje a utilajului. Pierderea aderentei si rodarea neuniforma a anvelopelor indica inceputul unor probleme grave in acest sector.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!
Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Garantie
Acest set butuc pentru punte Carraro 124742 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livrare
Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest set butuc punte Carraro 124742 pe care il doresti!

Montaj
Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura