Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc pentru punte Carraro 128236

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 128236
Cod produs
ZO9E15D8-IA
Out Of stock
Descriere
Nevoia te impinge de fiecare data! E bine ca te-a impins la noi pentru ca aici gasesti piesele perfecte! Acest set butuc punte Carraro 128236 compus in intregime din componente originale Carraro este senzational. A facut valva printre specialisti si a atras de ceva vreme atentia clientilor. Profita de o oferta foarte buna de pret si bucura-te de rulmenti de calitate, prezoane eficiente si un simering din material rezistent. Azi esti pus pe fapte mari!

Angajatii nostri iti stau la dispozitie atunci cand vrei sa afli mai multe despre piesele din catalogul nostru si despre functionarea lor in sistemul utilajului tau. In privinta componentelor de schimb, te asiguram ca vei gasi tot ce te intereseaza si ofertele de pret te vor uimi de fiecare data prin faptul ca vor fi accesibile! Retine ca serviciul de consultanta este gratuit si sunt multe informatii utile pe care le primesti fara a plati nimic.

Set butuc punte Carraro 128236 - investitie avantajoasa si piese de calitate!
Rolul butucului este foarte simplu, el trebuie sa lase roata sa se miste cat mai liber cu ajutorul rulmentilor si sa fixeze janta cu ajutorul prezoanelor. Prezoanele sunt suruburi care se infileteaza in corpul butucului si care asigura o prindere corecta a jantei. Si rulmentii sunt importanti! Daca nu sunt schimbati rulmentii la timp, ei se pot bloca in mers si pot crea probleme mari, chiar accidente. Important este ca fiecare element din acest ansamblu sa-si faca treaba cat mai bine!

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!
Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata

Garantie
Acest set butuc pentru punte Carraro 128236 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Acest set butuc punte Carraro 128236 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura