Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set butuc Carraro 066982

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
G9FJ2DT1-IA
Out Of stock
Descriere
Alege un set butuc Carraro 066982 care sa-ti aduca siguranta deplina in timpul deplasarii si manevrelor efectuate cu echipamentul. Acest set este realizat de catre Carraro. Piesele sunt originale si au calitati tehnice deosebite. Setul acesta va contine si doi rulmenti, prezoanele si un simering. Fiecare in parte isi va aduce contributia pentru ca utilajul tau sa poata fi exploatat optim. Solicita oferta si apoi vei putea plasa comanda linistit! Setul se livreaza oriunde in tara, iar piesele vor avea certificat de garantie!

Alegerile nu trebuie sa-ti fie greu sa le faci, acesta este motivul pentru care de fiecare data cand vii la noi iti oferim gratuit consultanta tehnica. Nu uita sa te interesezi si de optiunile pe care le ai in privinta montajului. Noi putem face interventia prompt! Iar cine vrea sa fie top, atunci are de facut un singur lucru! Sa incheie un contract de mentenanta profesionista cu noi! Alege dupa pofta inimii serviciul pe care il doresti!

Set butuc Carraro 066982 - in favoarea utilajului tau!
Butucul este partea utilajului care tine roata si de aceea este crucial ca rotile sa fie bine montate. In cazuri rare, se poate deforma corpul piesei. Aceste defectiuni pot fi cauzate de lovirea de obstacole sau dupa solicitari extrem de intense. Pentru a se preveni defectarea butucilor rotilor este important sa se respecte inspectiile tehnice periodice. Se pot depista din vreme problemele si atunci pot fi luate masuri potrivite. De cele mai multe ori fiind nevoie de inlocuirea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te asteptam cu sfaturi bune!
Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Garantie
Acest set butuc Carraro 066982 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livrare
Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest set butuc Carraro 066982 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Montaj
Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Diametru maxim 320mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura