Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion satelit reductor butuc pentru buldoexcavator JCB 4CS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
IE4658ZO-SC
Out Of stock
Descriere
Ce cum e si cu viata asta. Uneori ti se pare ca e scurta, alteori pare ca e lunga. Si ca o irosim. Asa e si in antreprenoriat. Uneori ti se pare ca, gata, ai atins culmea, alteori ai senzatia ca stagnezi si nu poti iesi din asta. Mai ales cand ai un utilaj, defect, stai indelung langa el si nu stii cum s-o scoti la capat. Un asemenea pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 4CS poate fi una din solutii. Cand ai de facut o inlocuire si constati ca nu ai cu ce. Iti trimitem noi pinionul, caci il avem. Ba chiar si un mecanic care sa-l monteze. Gasim rezolvare pentru orice! Contacteaza-ne!

Pericolul care pandeste o relatie de orice fel, fie ea personala, fie una de business, este autosatisfactia. Sa crezi ca ai asta a fost, ca “ti-ai facut treaba” si ca ajunge. Gresit! Pentru ca, la fel ca oamenii, si relatiile dintre ei au viata, si ele se schimba. Este nevoie mereu sa te reinventezi, sa imparti cu ceilalti experientele acumulate. Asta facem noi la ACN cu clientii nostri. Aflam permanent ce mai e nou la ei si ne adaptam. Tinem aproape si infruntam toate obstacolele din sector impreuna. Nu ne temem de nou si nici de neprevazut. Luptam impotriva autosatisfactiei.

Pinion satelit reductor buldoexcavator JCB 4CS - un produs care readuce increderea
Pinionul satelit reductor butuc punte fata este proiectat pentru a redirectiona puterea si cuplul de la transmisie catre rotile puntii fata ale buldoexcavatorului. Acesta transmite miscarea de rotatie a arborelui de iesire al transmisiei catre rotile puntii fata prin intermediul unui sistem de angrenaje planetare.

Consultanta pe inima omului!
Urmarim permanent ca tu sa fii multumit de achizitia facuta de la noi si ca sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii. Caci, asa cum zis-a Anton Pann, „daca nema putirinta, geaba chichirez galceava”. Instruiti inclusiv in materie de maxime fanariote, consultantii nostri iti stau la dispozitie pentru a te sustine in alegerea unei piese de schimb compatibila cu utilajul tau. Tot ei iti pot oferi ponturi legate de intretinere sau de montaj astfel ca lucrurile sa mearga la inima precum muzica lui Barbu Lautaru.

Garantie
Acest pinion satelit reductor butuc punte fata pentru buldoexcavator JCB 4CS vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica, desi sunt rare cazurile in care va fi nevoie sa apelezi la ea. Certificatul de garantie si factura le vei gasi in interiorul coletului. Lucreaza linistit, baga materiale! 😊

Livrare
Livrarea comenzilor in timp util este foarte importanta pentru noi, pentru ca este foarte importanta pentru tine. Din acest motiv, am incheiat intelegeri cu majoritatea firmelor de curierat. Livram cu cine doresti. Desigur poti ridica pinionul de la sediu, ai si aceasta posibilitate. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a beneficia de reparatia utilajului cu irizatii de fiabilitate pe termen lung, alatura calitatii pieselor si calitatea manoperei. Ca sa iti asiguram acest “potriveu”, iti punem la dispozitie contacte ale unor mecanici buni din apropierea ta, care pot interveni asupra utilajului chiar la punctul de lucru. Pentru detalii te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

• 25 de dinti exteriori
Trimite mesaj
Din Gura in Gura