Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte central pentru buldoexcavator Komatsu WB97R-5EO

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
QHV4J6E1-SC
Out Of stock
Descriere
Bai frate, ce patanie. Tocmai cand credeai si tu ca gata prinzi putin cheag, lui nenea utilaj i-a cazut pe jos un dinte… Stirbule! iti vine sa ii strigi, dar cu ironia nu faci mare branza. Nu faci nici macar iaurt. Asa ca e timpul sa-ti abordezi complet diferit excavatorul, astfel incat acesta sa muste mai bine din tarana. Noi iti oferim acest dinte central Komatsu WB97R-5EO - o piesa rezistenta, care poate lucra pe o perioada extinsa de timp fiind caracterizata printr-o duritate sporita si o rezistenta la rupere mult imbunatatita. Pune zarul pe acest produs!

Oameni fiind, uneori ne scapa ca degeaba cumparam daca nu stim exact ce. Asa e si cu piesele de schimb, ori le ei ca sa te folosesti de ele la reparatie, ori le iei ca sa te mai alegi cu o defectiune! Dilema nu ajuta pentru ca iti mananca timpul, asa ca apeleaza la echipa noastra de experti. Experienta lor este una relevanta si completa. Ei stiu, ei pot, ei fac! Pun defectiunilor capac!

Dinte central Komatsu WB97R-5EO putere si actiune!
Acest dinte are o forma specifica, cu un varf ascutit sau usor curbat in jos pentru a penetra solul si pentru a se indeparta eficient materialul excavat. In plus, unii dintre acesti dinti pot avea adaugate varfuri de metal dur sau carbura de tungsten pentru a mari rezistenta si durabilitatea. Dintele central buldoexcavator este atasat la un brat de excavare cu ajutorul unui sistem de fixare robust, care permite schimbarea rapida si usoara in cazul in care acesta se deterioreaza sau se uzeaza.

Daca vii la omul bun iti va fi mai bine acum
Recomandarile oferite de consultantii nostri sunt argumentate si competente. In plus, sunt absolut gratuite. Ti le ofera din tot sufletul. Ei sunt pregatiti corespunzator si nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei, in orice moment, care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de repede iti sosesc. Beneficiezi si de planuri de revizie si chiar consultanta pentru situatii tehnice complexe. Suna si intreaba.

Livrare
Daca te-ai hotarat sa alegi acest dinte central de la noi, vrem sa stii ca faci cea mai inspirata alegere posibila. Pentru ca mergem pe tot lantul pana la repunerea utilajului in functiune. Asadar ne intereseaza o expediere rapida, ca tu sa primesti piesa comandata rapid si in siguranta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Coletul ca ajunge la tin in cel mai scurt timp cu serviciul de curierat rapid.

Montaj
Montajul dintelui este o etapa importanta, iar daca nu e efectuat corect iti va afecta si functionarea lui, dar si functionarea utilajului. Un montaj corect are valoare unei investitie pe termen lung si asigura o perioada de functionare extinsa, fara probleme, la capacitate maxima. Daca ai nevoie de recomandari, atunci te rugam sa apelezi la agentii nostri, pentru cateva contacte de mecanici buni.

Specificatii tehnice:

• Distanta dintre falci - 23mm
• Distanta dintre gauri - 80mm
• Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura