Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte central pentru buldoexcavator Komatsu WB70A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
2GNBA5ST-SC
Out Of stock
Descriere
Ce face acest dinte sa fie atat de bun? Ei bine, cererea. Piata abunda de oferte, insa care sunt cele mai dorite de clienti? Simplu ca un cascat, sunt cele care garanteaza calitatea. Altfel spus, cele care rezoneaza cel mai bine cu standardele de calitate si bugetul tau. Un dinte central buldoexcavator Komatsu WB70A are la baza o oferta care satisface mai mult ca sigur cererea. Conceput din materiale solide, acesta garanteaza anduranta si forta. Acest dinte a iesit din mana celor mai priceputi ingineri - specialisti excelenti = produs excelent! Produsul este compatibil si cu modelul Komatsu WB70A-1.

De cand intri in depozitul ACN Piese Utilaje, fi sigur ca toate echipele noastre sunt gata sa-ti ofere suportul necesar. Fie ca ai nevoie de informatii suplimentare/complementare despre produs, sau vrei sa beneficiezi de un montaj specializat, totul este mult mai simplu cu noi prin preajma! Alege sa comanzi de la noi iar in mai putin de 24h piesele preferate sunt la tine in magazie. Mai departe, daca apelezi unul dintre service-urile noastre mecanice partenere, primesti garantie si pentru montaj. Bob cu bob se face plinul.

Dinte central buldoexcavator Komatsu WB70A iti concediaza stomatologul tehnic
Un dinte central buldoexcavator, cunoscut si sub denumirea de dinte de incovoiere, este o componenta esentiala a buldoexcavatoarelor, care sunt utilaje de constructie versatile si puternice. Acest tip de dinte este situat in partea frontala a buldoexcavatorului, in partea inferioara a bratului sau de excavare. Dintele central buldoexcavator Komatsu este proiectat pentru a efectua operatiuni de sapare, excavare si incarcare a materialelor in soluri dure, precum roca si pamant compactat.

Mergi cu noi, consultantii eroi!
Suntem pregatiti sa rezolvam problemele tehnice ale utilajelor tale, indiferent de complexitatea acestora. Echipa noastra de consultanti este mobilizata pentru tine non stop. Ei stiu bine ce piesa iti trebuie, sunt pregatiti sa iti recomande ce e mai bun, mai fiabil, mai performant. Si la un pret care sa te faca sa zambesti placut surprins. Este o placere sa lucrezi cu ei, fiind atat de entuziasti. Scrie-le, suna-i si problema ta este rezolvata.

Livrare
Efectuam totul in timp real. Ne-ai solicitat azi? Ok, maine piesa e la tine. Cu unul din cele mai bune servicii de curierat rapid din tara. Plata o faci la primire cu posibilitatea verificarii continutului inainte. Avem grija sa ajunga in siguranta. Sau o poti ridica direct din depozit. Ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Noi stim tot... inclusiv ca nu ajunge doar sa efectuam livrarea. Ai nevoie si de un montaj corect. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist sau la un atelier mecanic. Desigur, la cerere iti putem recomanda noi un mecanic bun din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Noi lucram doar cu mecanici buni. Ii stim pe toti.

Specificatii tehnice:

• Distanta dintre falci - 23mm
• Distanta dintre gauri - 80mm
• Lungime totala - 280mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura